top of page
ER-logo-transp-grey.png
interior design living room sofa_MMG

OM OSS

Hvem Er Vi?

Vi er en lokal, familiedrevet bedrift som gjennom mer enn 15 år har jobbet med innvendig og utvendig design, planløsning og oppussing av boliger og uterom i Bærum og omegn.

Hva Gjør Vi?

Sammen med deg går vi gjennom prosjektet og får på plass en konkret plan med budsjett før arbeidet settes igang ledet av en av våre prosjektledere. Prosjektlederen koordinerer vårt team av håndtverkere, el- og rørleggere og sørger for at dominobrikkene faller på plass i rett rekkefølge. Erfaringsmessig kan det dukke opp overraskelser bak vegger, i himlinger og under gulv når arbeidet starter. Det tar vi tak i fortløpende i samråd med deg. Det er mange valg som skal tas; planløsning, farge- og materialvalg, belysning etc. Vi kan bistå med alt dette om ønskelig. Du får også råd og anbefalinger underveis.

Hvorfor Velge Oss?

God design, gir gode løsninger som bidrar til økt livskvalitet. Vi designer løsninger, leverer materialene og utfører arbeidet. Vi holder oss hele tiden oppdatert på utviklingen og trender innen våre og tilgrensende fagområder. I tillegg til vår egen fagkompetanse, har vi et nettverk med dyktige håndverkere som vi benytter på prosjektene våre. Vi bestreber oss på å levere optimale løsninger og funksjonell design innenfor budsjett til rett tid. 

ER-logo-transp-grey.png
Styled Garden
Modern Bathroom
Luxurious Home
Spacious Living Room
Baderom
Uterom
Kjøkken
Interiør
bottom of page