OM OSS

Hvem Er Vi?

Vi er en lokal, familiedrevet bedrift som gjennom mer enn 15 år har jobbet med innvendig og utvendig design, planløsning og oppussing av boliger og uterom i Bærum og omegn.

Hva Gjør Vi?

Sammen med deg går vi gjennom prosjektet og får på plass en konkret plan med budsjett før arbeidet settes igang ledet av en av våre prosjektledere. Prosjektlederen koordinerer vårt team av håndtverkere, el- og rørleggere og sørger for at dominobrikkene faller på plass i rett rekkefølge. Erfaringsmessig kan det dukke opp overraskelser bak vegger, i himlinger og under gulv når arbeidet starter. Det tar vi tak i fortløpende i samråd med deg. Det er mange valg som skal tas; planløsning, farge- og materialvalg, belysning etc. Vi kan bistå med alt dette om ønskelig. Du får også råd og anbefalinger underveis.

Hvorfor Velge Oss?

God design, gir gode løsninger som bidrar til økt livskvalitet. Vi designer løsninger, leverer materialene og utfører arbeidet. Vi holder oss hele tiden oppdatert på utviklingen og trender innen våre og tilgrensende fagområder. I tillegg til vår egen fagkompetanse, har vi et nettverk med dyktige håndverkere som vi benytter på prosjektene våre. Vi bestreber oss på å levere optimale løsninger og funksjonell design innenfor budsjett til rett tid. 

Vil du lære mer om oss? Klikk på bildene under!

ELLINORS REDE
profesjonell redebygger
BOLIG & UTEROM

Åsløkkveien 22A, 1341 Slependen

Tlf 47675011, ePost post@ellinorsrede.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 Ellinors Rede Bolig og Uterom AS (ERBU)